FANDOM


Herciana Matmuja

Herciana Matmuja

Será la canción que llevará Albania a la edición del Festival de Eurovisión 2014. Su significado es "Enfado de una noche".

País y añoEditar

Albania - 2014

Compositor e IntérpretesEditar

.Compositor/es: ?

.Intérprete/s: Herciana Matmuja

Letra (Idioma original:Albano)Editar

I do, s’i do fjalën e fundit mos e mendo dysho, beso mikun e ngushtë ti mos e lendo se ja vjen një ditë, dite e re që do ta kërkosh qetësohu një natë, mendoje pak gjatë

Ti largo zemërimin nga mendja jote që çdo mëngjes është më i zgjuar se çdo mbrëmje mos lejo çmendurinë e një zemre mendohu dhe pak, harroje ket natë

Kujto, harro, fjalën e fundit mos e lësho mos u nxitio miqësinë ti mos e lëndo se ja vjen një ditë që miqësinë ti do ta kërkosh mos mbaj kaq inat, mos mbaj zemra plagë

Ti largo zemërimin nga mendja jote që cdo mëngjes është më i zgjuar se çdo mbrëmje mos lejo çmendurinë e një zemre mendohu dhe pak, harroje kët natë

(ti prit dhe pak, po nxitohesh) më ler ta them një fjalë (ti prit dhe pak se ke frikë mos lëndohesh) le të dal ku të dal (ti ke frikë që të rrish të takohesh) më mirë harroje, e di ku do dalë

Ti largo zemërimin nga mendja jote që çdo mëngjes është më i zgjuar se çdo mbrëmje mos lejo çmendurinë e një zemre mendohu dhe pak, mendoje pak gjatë, harroje kët natë mendoje pak gjatë, harroje kët natë mendoje pak gjatë, harroje kët natë mendoje pak gjatë, harroje kët natë


Albania Eurovision 2014 FULL HD Zemërimi i një nate - Herciana Matmuja 16 9

Albania Eurovision 2014 FULL HD Zemërimi i një nate - Herciana Matmuja 16 9

full